Kaartposters: je mooiste herinnering als kunst aan de muur

Soms zijn er momenten die je het liefst voor altijd vast wil houden. De meest bijzondere gebeurtenissen vergeet je nooit, maar verdwijnen met de tijd toch een beetje naar de achtergrond. Daarom is het fijn om ook een tastbare herinnering te hebben aan de meest dierbare momenten van je leven. Met een kaartposter in een bijpassende lijst hang je een mooie herinnering bij je thuis aan de wand. Zo kun je bijzondere momenten steeds opnieuw beleven.

Ontwerp je eigen gepersonaliseerde kaartposter

Op de site van Gallerix vind je een handig stappenplan om je persoonlijke kaart poster te ontwerpen. Je geeft als eerste aan van welke plaats je graag een poster ontvangt. Het is mogelijk van elke locatie ter wereld een afdruk te laten maken, of het nu een land, een gemeente of andere voor jou speciale plek is.

In de vervolgstappen gaat het ontwerpen vanzelf: je kiest een stijl en een kleur die bij je ontwerp past. Automatisch verschijnen ook de geografische coördinaten van de gekozen plaatsnaam op je poster. Je kunt zelf kiezen of je deze laat afdrukken of vervangt door een andere tekst. ‘De plek waar we elkaar hebben ontmoet’, ‘mijn geboorteplaats’, een datum, alles kan! Helemaal leuk is het om een wand vol kunst te creëren door meerdere kaartposters met elkaar te combineren.

Op zoek naar een origineel cadeau?

Als je bent uitgenodigd om een pasgeboren baby te bewonderen, dan wil je niet met lege handen aankomen. Natuurlijk, alles zal welkom zijn bij de jonge ouders, maar jij doet graag je best om hen met een passend geschenk te verrassen. Een kaartposter is dan een origineel cadeau waaraan ze zelf misschien nog niet hadden gedacht. Bovendien gaat een dergelijke poster een leven lang mee: als het kindje later groot is zal dit cadeau nog altijd waardevol zijn.

Ook bij andere gelegenheden is een kaartposter een geweldig cadeau. Een bruid en bruidegom geef je bijvoorbeeld een poster met de plaats waar de plechtigheid plaatsvond of waar ze elkaar hebben ontmoet. Je kunt er dan je eigen tekst aan toevoegen en de datum van het huwelijk. Bij een housewarming geef je een kaartposter van de nieuwe woonplaats, compleet met coördinaten en een lieve wens. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, dus wees creatief!

Een blijvende herinnering

Een kaartposter is helemaal naar eigen wens te personaliseren. Daarom is dit een ideale manier om voor altijd een tastbare herinnering te bewaren aan een speciaal moment. Zeker met een bijpassende lijst wordt een kaartposter een blikvanger in elk interieur. Een geweldig idee dus als geschenk bij speciale gelegenheden, maar ook een mooi cadeau voor jezelf!

mts_magxp