Kunstposters voor je huis kopen

Als de muren van je huis nog leeg zijn, koop dan een paar mooie posters. Aan elke muur één poster hangen is de snelste manier om je huis knusser te laten voelen en interessanter te maken. Bij de webwinkel https://nl.bgastore.be/ vind je kunstposters in veel verschillende categorieën. Wat dacht je van één van deze interessante afbeeldingen in huis?

Mensen en fashion

Mensen houden van kijken naar mensen. Geen wonder dat modetijdschriften en roddelblaadjes als warme broodjes over de toonbank gaan. We kijken gewoon graag naar mooie mensen, spiegelen onszelf daarin, en vinden inspiratie om nieuwe kleding te kopen of make-up uit te proberen. Waarom koop je niet een poster van een prachtig fashion model? Of een kleurig acrylverfschilderij van een interessant naakt? Natuurlijk vind je in de webwinkel ook foto’s en tekeningen van beroemdheden van het witte doek, sporthelden en bekende kunstenaars. Ga meteen even kijken of jouw favoriete fotomodellen als posters vereeuwigd zijn!

Kinderschilderijen

Op zoek naar iets schattigs en onschuldigs? In de BGA Store vind je schilderijen, platen en tekeningen die weggelopen lijken uit een kinderboeken. Lieve dieren, cartoonfiguren en grappige graphic designs bijvoorbeeld. Na een zware dag in de harde grotemensenwereld is een leuke poster van speelgoedleeuwen, kinderlijk getekende boompjes of een bemoedigende spreuk in pasteltinten misschien precies wat jij nodig hebt!

Patenttekeningen

Een bijzondere categorie is die van de patenttekening. Dat zijn tweekleurige ontwerptekeningen met labels die ooit gebruikt zijn om de rechten van een product vast te leggen. De opbouw van een kathedraal, de onderdeeltjes van een bordspel en de constructie van een bekend model camera zijn een paar van de tekeningen waarvan je een poster kan bestellen. Wedden dat niemand van je vrienden iets vergelijkbaars in huis heeft hangen?

Landschappen

Een poster van een landschap aan de muur wekt de suggestie dat je heel ergens anders bent. Even ontsnappen aan de soms stressvolle realiteit, en fantaseren dat je over een Caraïbisch strand uitkijkt. Met niks anders in de buurt dan felblauw water en een heerlijk warm zonnetje. Natuurlijk zijn er nog veel meer posters van landschappen – van sneeuwvlaktes tot rotswoestijnen, en van slingerende rivieren tot donkere bossen. Of is een kiekje van jouw favoriete wereldstad misschien een betere keuze voor jouw woning? Met een aantrekkelijk landschap aan de muur kan je eigenlijk geen verkeerde indruk maken op je gasten.

mts_magxp